Проектування систем водопідготовки і водоочищення - aqua-room.com.ua

Проектування систем водопідготовки і водоочищення

Опубліковав aquaroom 12.03.2018 0 Comment(s) Послуги,

Проектування систем очистки водиПроектування систем водоочистки та водопідготовки - це основа фундаменту майбутньої роботи, коли мова йде про питання промислової водопідготовки. Попереднє проектування системи водоочищення дозволяє домогтися максимальної ефективності роботи обладнання, скоротити витрати на впровадження установки і запуск.

Проектування системи водопідготовки варто починати вирішувати виходячи з проблеми - ступеня забруднення вихідної води і завдання, яку слід досягти - воду певних властивостей і допускається рівня домішок. Для цього, перед початком робіт, виробляють лабораторний аналіз води, де визначають:

Зміст солей, заліза, сульфідів;
Жорсткість, каламутність води;
Запах, pH і інші показники.


Етапи проектування системи водопідготовки та водоочищення


Проектну роботу можна розділити на два етапи: підготовчу частину і впровадження лінії. Підготовча частина включає в себе визначення ступеня забруднення, підбір відповідної технології очищення, підбір обладнання необхідної продуктивності, його компонування та складання проектно-кошторисної документації.

Етап впровадження складається з закупівлі, транспортування, монтажу обладнання, згідно з розробленою монтажно-експлуатаційної схемою, і збору. Після установки і збору лінії її підключають до водопровідної магістралі і запускають. Після запуску проводять аналіз очищеної води і на підставі результатів здають проект, або проводять його додаткову оптимізацію.

Проектування систем водопідготовки і водоочистки в Україні


Проектування та розрахунок систем водопідготовкиПотрібна професійна допомога в проектуванні і обслуговуванні системи водопідготовки? Команда фахівців інтернет магазину Aqua-room буде рада вам допомогти. Ми - більше, ніж просто інтернет магазин, ми пропонує послуги з обслуговування та введення в експлуатацію, як промислових систем, так і побутових фільтрів. Проектування систем відбувається відповідно до правил ведення технологічного процесу, дотримуючись норм проектування на підприємствах даної специфіки. Наша команда займається обслуговуванням (промивка мембран, заміною комплектуючих, оптимізацією процессаЯкір) і проектуванням промислових систем в Україні вже понад 10 років. Працюючи з нами, ви отримаєте якісний проект в термін, а бонусом до цього буде приємна ціна, якісний сервіс і гарантійне і післягарантійне обслуговування лінії. Вирішіть проблему забрудненої води раз і назавжди разом з Aqua-room.