Все що потрібно знати про фільтри зворотного осмосу - aqua-room.com.ua

Все що потрібно знати про фільтри зворотного осмосу

Опубліковав aquaroom 05.07.2018 0 Comment(s)

Фільтри зворотного осмосу сьогодні є найефективнішим пристроєм для очищення води. Вони дозволяють видалити з води до 99,7% домішок, роблячи воду практично ідеально чистою. Такого результату дозволяє добитися мембрана зворотного осмосу, яка і є основним робочим елементом в фільтрі. Її пориста структура (з діаметром пори в 0,0001 мікрон) дозволяє відокремити все домішки, пропускаючи через себе лише молекули води і кисню.

Ви, напевно, запитаєте: чому якості споживаної води слід приділяти таку увагу? Наш організм на 75-80% складається з води, саме неякісна вода стає причиною 80% захворювань людини. Епідеміологічні дослідження доводять, що вживання жорсткої води підвищує ймовірність розвитку захворювань серцево-судинної системи. Фільтр також може вберегти вас від попадання різних бактерій (зокрема холери) і вірусів.

Як працює фільтр зворотного осмосу?


Перед тим, як розібрати принцип роботи системи зворотного осмосу, слід запам'ятати, що очищення в ній ділиться на 3 стадії:

  1. Стадія попереднього очищення в вертикальних колбах (№3,4,5 на малюнку);
  2. Основна очищення в мембрані зворотного осмосу (№7 на малюнку);
  3. Стадія посточісткі в горизонтальних колбах (№12 на малюнку).

Процес очищення починається з потрапляння водопровідної води в систему через клапан, де під тиском вода надходить у вертикальні колби (3-5), де встановлені картриджі механічного очищення і вугільний фільтр. Після первинного очищення, вода подається в мембрану зворотного осмосу (7), де і видаляються сложноотделімие домішки, які зливаються в каналізацію. Очищена вода подається у вугільний фільтр посточісткі, де проходить заключний етап очищення, видаляючи залишки хлору та іншої органіки, після чого вода поступає в накопичувальний бак, або відразу в кран.

Як працює фільтр зворотного осмосу

Чи варто встановлювати фільтр зворотного осмосу додому?

Якщо ви хочете мати в своєму водопроводі безпечну питну воду високої якості, то однозначно, - так. Ще жодна система очищення води не може зрівнятися з технологією зворотного осмосу. Фільтр зворотного осмосу використовують навіть в медицині! Ступінь очищення настільки висока, що деякі «знавці» заявляють, що така чиста вода небезпечна для здоров'я, спираючись на брак мінералів у воді. Навіть для такої частини населення є рішення - установка додаткового картриджа-мінералізатора, який буде наповнювати воду корисними мінералами.

Фільтри зворотного осмосу: як вибрати, де купити і як обслуговувати?

Задумалися над покупкою фільтра зворотного осмосу? Тоді при виборі зверніть увагу на його продуктивність, робочий тиск, робочу температуру, селективність і звичайно лінійні розміри. Якщо всі ці параметри підходять під вашу водопровідну систему, тоді сміливо замовляйте. Якщо ж немає або ви зовсім не розбираєтеся в таких моментах, то зверніться до фахівця за консультацією. Це заощадить ваш час, бюджет і нерви, враховуючи, що в нашому магазині ви можете отримати консультацію абсолютно безкоштовно! Ми дбаємо про наших клієнтів і завжди допомагаємо їм правильно підібрати систему для очищення води. Ми працюємо з виробниками напряму і гарантуємо найнижчі ціни і високу якість товарів. Ознайомитися з нашим асортиментом систем зворотного осмосу і інших фільтрів ви завжди можете в каталозі. Інтернет магазин "Aqua-room" допоможе очистити воду в вашому домі і наповнити її здоров'ям і приємним смаком!